Architectuurfotografie nachtfotografie

Roosen Images

BEL NU: +31 630336848
Winkelwagen:  0,00 0 items

Blogberichten

Architectuurfotografie nachtfotografie fotoworkshop

erasmusbrug, erasmus, kop van zuid, deloitte, deloitte hoofdkantoor,jeroen roosen, derotterdam, de rotterdam, rem koolhaas, rotterdam, architectuur

Architectuurfotografie nachtfotografie fotoworkshop

Tijdens de fotoworkshop architectuurfotografie en nachtfotografie zaterdag 31 januari zijn er vele en goede foto’s gemaakt door iedere deelnemer. Zelfs de wind met een pittige chillfactor op de Erasmusbrug kon niemand ervan weerhouden alles uit de camera te halen.

575_20150131_13586_Rotterdam

 

Rotterdam: misschien wel de mooiste architectuurstad van Nederland

Vooral de kwaliteit van het licht heeft bijgedragen aan de kwaliteitfoto’s. Het snel voorbijgaande licht, door de Engelstaligen ook wel “transient light” genoemd leverde vele wisselende licht omstandigheden op. Laag staand licht met donkere dreigende luchten maakt de gebouwen los van de achtergrond. Nadat iedereen weer was opgewarmd in de bar van “de Rotterdam” op de 7 de verdieping en de zon was ondergegaan werd het echt een feest. Het licht in de gebouwen gaat aan terwijl de lucht steeds mooier blauw kleurt. Met de camera inclusief draadontspanner op statief is er gefotografeerd totdat het echt donker werd, ruim een uur na zonsondergang.

575_20150131_13538_Rotterdam

 

Foto’s deelnemers fotoworkshop

En de foto’s van de deelnemers? Die zijn binnenkort hier te zien.

archtectuurfotografie, nachtfotografie, rotterdam, fotoworkshop, erasmusbrug, de rotterdam

 

 

Over de auteur
Roosenimages
Roosenimages levert beeldmateriaal voor de (petro chemische) industrie, offshore, B2B bedrijven, sportbedrijven, outdoor-, reis- en fotomagazines. Bij Roosenimages kunt u ook terecht voor lezingen, fotoworkshops en fotografie voor particulieren.