E paper architectuur fotografie

Roosen Images

BEL NU: +31 630336848
Winkelwagen:  0,00 0 items

Blogberichten

E paper architectuur fotografie

E paper, lange sluitertijden, lange sluitertijden fotografie, lange sluitertijden fotograferen, bigstopper, Architectuur, architectuur foto, architectuur fotografie, architectuur gebouw, E paper architectuur, Nikon fotografie

Voor iedereen die meer wil weten over het fotograferen van architectuur is het E paper dat te downloaden is via deze link voor slechts 6,95 euro een must. Alle relevante vragen die specifiek zijn voor architectuur fotografie worden beantwoord. Aan bod komen onderwerpen zoals licht, vertekening, contrast, onderwerp kiezen, camera positie, momenten, materiaal kiezen, lijnen, vormen, ritme, kleuren, horizon, betekenis, details, formaat kiezen, lange sluitertijden, panorama foto’s maken, workflow tijdens het fotograferen, avond- en nachtfotografie. Kortom dit E paper helpt je op weg. Handig voor iedereen die van plan is een reis te maken in het buitenland en al vast wil oefenen in Nederland. Handig voor iedereen die van plan is een fotoworkshop te volgen en zich al vast goed wil voorbereiden.

Uiteraard is het ook mogelijk om een fotoworkshop te volgen zodat je direct in de praktijk kunt oefenen. Tijdens een fotoworkshop krijg je behalve tips ook feedback op je foto’s zodat het de leercurve versneld. Er lijkt geen betere plaats in Nederland dan Rotterdam om het fotograferen van architectuur in de praktijk te brengen. Nederland telt vele mooie gebouwen met baanbrekende architectuur. Rotterdam kent wellicht de grootste dichtheid. En als ’s avonds de lichten aangaan wordt het alleen maar indrukwekkender. Dat maakt dat Rotterdam “the place to be” voor architectuur fotografen. Jeroen Roosen kent deze locatie als zijn broekzak en neemt je mee naar de mooiste plekken op de juiste momenten.

Architectuur, architectuur foto, architectuur fotografie, architectuur gebouw

 

 

 

Over de auteur
Roosenimages
Roosenimages levert beeldmateriaal voor de (petro chemische) industrie, offshore, B2B bedrijven, sportbedrijven, outdoor-, reis- en fotomagazines. Bij Roosenimages kunt u ook terecht voor lezingen, fotoworkshops en fotografie voor particulieren.