Hét nieuwe boek over reisfotografie is uit! - Roosen Images

Roosen Images

BEL NU: +31 630336848
Winkelwagen:  0,00 0 items

Blogberichten

Hét nieuwe boek over reisfotografie is uit!

architectuur fotografie

Vandaag is hét praktijkboek voor reisfotografen gelanceerd. Roosenimages heeft het hoofdstuk over architectuur fotografie verzorgd.
Tijdens de lezing in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam zijn de ruim 150 aanwezigen getrakteerd op schitterende foto en vele praktische tips om betere foto’s te maken van architectuur.

E-paper  
Een aantal van deze tips gaan over het fotograferen met lange sluitertijden en het maken van little planets. Voor iedereen die daar meer over wil weten en lezen zijn er 2 praktische E-papers te downloaden zijn. Beide E-papers stellen je in staat om zelf little planets te maken of om te fotograferen met lange sluitertijden.

Rotterdam in wereld top 5
Uiteraard is het ook mogelijk om een fotoworkshop te volgen. Wees er snel bij want de fotoworkshops over lange sluitertijden en over architectuur en nachtfotografie in dé architectuur stad van Nederland lopen snel vol. Rotterdam is niet voor niets uitgeroepen tot de top 5 reisstad van lonely planet. Rotterdam is “the place to be”!

little planet

lange sluitertijden

 

 

Over de auteur
Roosenimages
Roosenimages levert beeldmateriaal voor de (petro chemische) industrie, offshore, B2B bedrijven, sportbedrijven, outdoor-, reis- en fotomagazines. Bij Roosenimages kunt u ook terecht voor lezingen, fotoworkshops en fotografie voor particulieren.