Lange sluitertijden fotografie - Roosen Images

Roosen Images

BEL NU: +31 630336848
Winkelwagen:  0,00 0 items

Blogberichten

Lange sluitertijden fotografie

lange sluitertijden, burgh haamstede, zeelandbrug, fotografie, fotoworkshop, lange sluitertijden fotograferen, jeroen roosen, roosenimages, holland, zeeland, nethrlands, sea, zee, oosterschelde
lange sluitertijden
lange sluitertijden

Afgelopen zaterdag stond geheel in het teken van fotograferen met lange sluitertijden. Met een kleine groep enthousiaste fotografen zijn er honderden foto’s gemaakt tijdens de fotoworkshop. Een handvol foto’s hebben een zodanig goede kwaliteit dat ze direct geplaatst kunnen worden in een magazine. Binnenkort zijn ze hier te zien.

Aan het begin van de fotoworkshop was er wat motregen maar nadat het na een uur ophield met regenen zijn alle registers open getrokken om het beste te halen uit de camera en fotograaf. Het diffuse licht en de stevige wind boden vele kansen om de theorie van de fotoworkshop direct in de praktijk te brengen.

Informatie over de foto:
Deze foto is gemaakt tijdens zonsondergang. Het ambient licht kleurt de wolken terwijl de wind met windkracht 6 witte koppen op de golven zet en het water een licht blauwe kleur geeft.
Nikon D800, 70 mm., F13, iso 100, 103 seconden, LEE bigstopper in 100 mm. filterhouder.

 

Over de auteur
Roosenimages
Roosenimages levert beeldmateriaal voor de (petro chemische) industrie, offshore, B2B bedrijven, sportbedrijven, outdoor-, reis- en fotomagazines. Bij Roosenimages kunt u ook terecht voor lezingen, fotoworkshops en fotografie voor particulieren.