Lange sluitertijden fotoworkshop

Roosen Images

BEL NU: +31 630336848
Winkelwagen:  0,00 0 items

Blogberichten

Sluitertijden tutorial: basis camera instellingen

Lange sluitertijden fotografie Mont Blanc

Iedere situatie en ieder onderwerp is specifiek. Het vereist een specifieke benadering van de fotograaf. Soms is het handig te fotograferen met een hele korte sluitertijd zoals 1/4000ste van een seconde. Soms met een hele lange sluitertijd van meerdere minuten. DezeĀ tutorial legt enkele basis beginselen uit om je op weg te helpen.
Het is handig om zelf te experimenteren met verschillende sluitertijden en ervaring op te doen. Uiteraard kun je ook een fotoworkshop volgen zodat je antwoorden krijgt op vragen waar je mee zit. Meestal vinden de fotoworkshops plaats in een fotogenieke omgeving. De fotoworkshopleider weet welke plaatsen tot mooie fotoresultaten leiden. Ondertussen krijg je deskundige begeleiding zodat je meerdere nieuwe technieken kunt leren, direct in de praktijk kunt oefenen zodat je daarna zelfstandig aan de slag kunt.

 

 

 

Over de auteur
Roosenimages
Roosenimages levert beeldmateriaal voor de (petro chemische) industrie, offshore, B2B bedrijven, sportbedrijven, outdoor-, reis- en fotomagazines. Bij Roosenimages kunt u ook terecht voor lezingen, fotoworkshops en fotografie voor particulieren.