Lange sluitertijden voor architectuur fotografie - Roosen Images

Roosen Images

BEL NU: +31 630336848
Winkelwagen:  0,00 0 items

Blogberichten

Lange sluitertijden voor architectuur fotografie

lange sluitertijden, lange sluitertijden fotografie, lange sluitertijden fotograferen, E paper, Epaper, bigstopper, architectuur, architectuur fotografie, rotterdam,architectuur foto, architectuur, architectuur gebouw, architectuur fotografie,

Lange sluitertijden fotografie is een techniek die de basis vormt om architectuur te fotograferen. Lange sluitertijden maken een beeld rustig. Alle bewegende delen komen als een effen vlak in beeld zoals bewegend water. Een lucht die beweegt zorgt voor lijnen in het beeld. De lijnen geven diepte en leiden de kijker door het beeld.
Het belangrijkste voordeel van lange sluitertijden is dat een stilstaand voorwerp, zoals een gebouw,  los komt van de omgeving. De aandacht gaat naar je hoofdonderwerp. Dat is precies de bedoeling van architectuur fotografen: die willen dat het oog van de kijker direct naar het gebouw gaat.

Over de auteur
Roosenimages
Roosenimages levert beeldmateriaal voor de (petro chemische) industrie, offshore, B2B bedrijven, sportbedrijven, outdoor-, reis- en fotomagazines. Bij Roosenimages kunt u ook terecht voor lezingen, fotoworkshops en fotografie voor particulieren.