Reis PiXperience 2015: het event voor reis- en travel fotografie. Kom ook 31 oktober as - Roosen Images

Roosen Images

BEL NU: +31 630336848
Winkelwagen:  0,00 0 items

Blogberichten

Reis PiXperience 2015: het event voor reis- en travel fotografie. Kom ook 31 oktober as

reis fotografie

Kom zaterdag 31 oktober as ook naar het reis- en travee fotografie event in het Amsterdamse Pakhuis de Zwijger van 09:30 tot 17:00 uur. Met meerdere parallelle programma’s en praktijkworkshops wordt reisfotografie van diverse kanten belicht.

In de grote zaal – met maar liefst 9 beamers en schermen – zullen o.a. Jan Vermeer, Jimmy Nelson, Jurjen Drenth, Chris Stenger en Marieke van der Velden presentaties geven. Het programma gaat over hoe sprekende reisfoto’s tot stand komen, het ontwikkelen van een eigen stijl, foto’s met een verhaal en landschapsfotografie.

 

De lezingen en seminars in de kleine zaal zullen de andere thema’s van reisfotografie belichten; straatfotografie, avond- en nachtfotografie, architectuurfotografie en zwart-wit fotografie. Fokko Muller, Bas Meelker, Marcel Scholing, Jeroen Roosen en Bob Luijks zullen hun ervaringen tijdens deze sessies delen.

Inschrijven voor het evenement verloopt via www.pixperience.org. Op deze website is alle informatie over de sprekers en verschillende onderdelen te vinden.

 

Over de auteur
Roosenimages
Roosenimages levert beeldmateriaal voor de (petro chemische) industrie, offshore, B2B bedrijven, sportbedrijven, outdoor-, reis- en fotomagazines. Bij Roosenimages kunt u ook terecht voor lezingen, fotoworkshops en fotografie voor particulieren.