Pour mes amis Parisiens - Roosen Images

Roosen Images

BEL NU: +31 630336848
Winkelwagen:  0,00 0 items

Blogberichten

Pour mes amis Parisiens

Rotterdam, kop van zuid

L’ autre jour j’ai rencontré un Parisien à Rotterdam. Nous avons parlé un peut et il m’a demandé aux mes résultats avec la technique lentement. Et voila.

Enkele dagen geleden ontmoette ik een Parijzenaar die verwonderd vroeg wat ik aan het doen was. Ik heb hem mijn visitekaartje gegeven en gevraagd mijn website in de gaten te houden voor het resultaat van de foto.
En ziehier het resultaat van de lange sluitertijd opname.

de rotterdam, kop van zuid

Et la photo en format originale  |  En de foto in het originele formaat.

Rotterdam, kop van zuid

Over de auteur
Roosenimages
Roosenimages levert beeldmateriaal voor de (petro chemische) industrie, offshore, B2B bedrijven, sportbedrijven, outdoor-, reis- en fotomagazines. Bij Roosenimages kunt u ook terecht voor lezingen, fotoworkshops en fotografie voor particulieren.