Fotografie particulieren fotograaf

Roosen Images

BEL NU: +31 630336848
Winkelwagen:  0,00 0 items

Services

Fotografie particulieren

Wilt u uw familie, gezin, kinderen op een unieke, stijlvolle manier fotograferen dan regelt Roosenimages voor u graag de fotografie en het beeldmateriaal. De voorbespreking gaat vooraf aan het fotograferen. De voorbespreking staat meestal in het teken van het doornemen van de verwachtingen, welke stijl van fotograferen u verwacht, een geschikte locatie en tijdstip te bepalen, praktische afspraken te maken zoals bijvoorbeeld de kleding, eventuele attributen, speciale wensen en de wijze waarop u het beeldmateriaal wenst te ontvangen.

 

Fotoshoot:

Tijdens een fotoshoot worden vaak honderden foto’s gemaakt afhankelijk van de opdracht. Roosenimages selecteert de foto’s die passen bij uw opdracht. De foto’s gaan de nabewerking in. Tijdens de nabewerking worden de foto’s voorbereid voor het doel waarvoor u ze gaat gebruiken. Dat kan zijn voor internet of als een print in een lijst. Als u bijvoorbeeld goedkope lijsten wenst van bijvoorbeeld Ikea worden ze op maat gemaakt zodat ze direct in de lijst met passe-partout passen. Het kan ook zijn dat u meerdere foto’s wenst te verzamelen,  of foto’s af te drukken op Xpozer, glas, aluminium of dibond. Roosenimages heeft contact met diverse gerenommeerde bedrijven voor iedere wijze van afwerking.

In overleg met u worden de foto’s geselecteerd die gebruikt worden voor de presentatie en vindt besluitvorming plaats.

Daarna start het proces van afdruk gereed maken en levering inclusief nazorg. Binnen de afgesproken tijd ontvangt u de foto’s in het afgeleverde formaat en wijze van afwerking.

 

Budget:

Ervaring leert dat er voor iedere opdracht een budget is.