Fotoworkshop nachtfotografie filter

Roosen Images

BEL NU: +31 630336848
Winkelwagen:  0,00 0 items

Services

Fotoworkshop

Dia1

Roosenimages is het bekende en vertrouwde adres voor fotoworkshops in Nederland. Roosenimages geeft fotoworkshops aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN.

Daar waar de fotoworkshops voor particulieren zich richten zich op beginnende, gevorderde amateur en semi professionele fotografen heeft een fotoworkshop voor bedrijven veelal als doel:

  • een marketingcampagne door bijvoorbeeld een fotoworkshop weg te geven als hoofdprijs van een prijsvraag.
  • een cadeau of gift aan klanten, succesvolle teams of medewerkers.
  • teambuilding door de karakteristieken werkzaamheden of eigenschappen uit te beelden door middel van foto’s

Deze bedrijfsworkshops zijn geschikt voor alle niveau’s. Van i-phone gebruikers tot semi professionele fotografen.

 

Persoonlijke aandacht en after service

Roosenimages levert een uitgebalanceerd PROGRAMMA en staat garant voor persoonlijke aandacht en after service.

 

Persoonlijke aandacht

Roosenimages garandeert dat er tijd en persoonlijke aandacht is voor uitleg en instructie achter de camera. Waar het om gaat is dat u na afloop van een fotoworkshop een stap vooruit hebt gezet. Dat vragen waar u mee zit beantwoord worden. Dat onderwerpen worden besproken en uitgediept zodat het aansluit bij uw niveau en dat u snapt waarom het werkt zoals het werkt. Dat u na afloop van de fotoworkshop nieuwe technieken heeft geleerd, toegepast, onthouden zodat u ze daarna zelfstandig kunt gebruiken. Dat er aandacht aan u wordt gegeven. Dat er met enthousiasme wordt uitgelegd en dat er ruimte is voor fun. De fotoworkshops worden gegeven in kleine groepen van 5 tot 7 deelnemers.

 

After service

De after service houdt in dat u:

  • een gratis handout krijgt die u kunt opslaan op telefoon of tablet. Na de workshop kunt u alles wat besproken is thuis op uw gemak of een volgende keer als u fotografeert naslaan. Mocht u iets niet meer weten, dan kunt u de handout raadplegen.
  • na iedere fotoworkshop kunt u enkele foto’s naar de fotograaf mailen zodat u feedback krijgt op uw werk zodat u kunt leren van de tips die worden gegeven.
  • tot 3 maanden na de workshop kunnen ex-cursisten bij Roosenimages terecht voor vragen. Roosenimages vindt het belangrijk dat hetgeen u leert tijdens een fotoworkshop daadwerkelijk tot resultaat leidt.